Як зробити Ліниві пельмені на сковороді трояндочки з тіста з фаршем в соусі простий рецепт. Сьогодні я вирішив поділитися з вами рецептом моєї мами. Це блюдо вона часто готувала нам в дитинстві.
Інгредієнти
Інгредієнти для тіста:
•Яйця – 2шт
•Борошно пшеничне – 300г
•Олія соняшникова – 30мл
•Вода – 50мл
•Сіль – 1/2 ч. л.
Інгредієнти для начинки:
•Фарш яловичий – 600г
•Цибуля біла – 1 головка
•Часник – 2 зубчики
•Зелень – 1 пучок
•Сіль – 1 год.л
•Перець – 1ч.л
•Сухий базилік – 1ч.л
Інгредієнти для соусу:
•Цибуля біла – 1/2
•болгарський Перець – 1/2
•Вершкове масло – 50г
•Оливкова олія – 20мл
•Томатна паста – 1/2 ст. л.
•Томати в соку – 500мл.
•Перець чилі – за бажанням
•Сіль/перець – 1ч.л.
Ліниві пельмені на сковороді трояндочки з тіста з фаршем покроковий рецепт
1. Замісимо тісто і відставимо відпочивати на 20-30 хвилин. Дрібно наріжемо лук із зеленню і перемішати з фаршем. Додамо сіль, перець, сухий базилік і ще раз добре перемішати фарш, також слід додати трохи води. Розігріємо сковороду.
2. Заллємо оливкову олію і додати шматочок вершкового, обсмажимо овочі, додамо до них томатну пасту і заллємо все томатами у власному соку і готуємо на повільному вогні 15 хвилин. Після додамо зелень, часник і перець Чили.
3. Дістаємо наше тісто і тонко розкотимо, тонким шаром наносимо фарш на тісто і закочує в рулет. Рулет нарізаємо на кільця товщиною в 4-5 см і акуратно відгинаємо краї тіста, щоб надати форму квітки розы.
4. Повертаємося до нашого соусу. Нагріваємо його до кипіння і викладаємо наші трояндочки в сковороду і заливаємо водою розочки.
5. Варимо під кришкою 20 хвилин. За бажанням можете прикрасити страву зеленню. Спробуйте приготувати страву за цим рецептом!
Відео рецепт 👇