Як смачно зробити Локшина удон з овочами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
Локшина удон – 200 гр.
Цибуля – 1 шт. (нарізати півкільцями)
Морква – 1 шт. (нарізати соломкою)
Болгарський перець – 1 штук (нарізати соломкою)
Імбир ~ 10-20 гр. (нарізати дрібними кубиками)
Часник – 4 – 5 зубчиків (дрібно нарізати)
Соєвий соус – 50-70 мл
Соус теріякі – 50-70 мл
Кунжут – 1 ст. л.
Зелена цибуля (дрібно нарізати)
Локшина удон з овочами покроковий рецепт
1. Локшину відварюю на 1-2 хвилини менше! ніж зазначено в інструкції виробника. Після готовності промиваю холодної водой.
2. На заздалегідь розігрітій сковороді з рослинним маслом обсмажую цибулю>моркву >болгарський перець >імбир>часник. До овочів додаю соєвий соус і соус теріякі (соуси у різних виробників відрізняються один від одного, так що додайте за смаком!).
3. Долее додаю локшину, добре перемішую, посипаю кунжутом, а перед подачею зеленим луком.