Лимонний пиріг тарт на кокосовому молоці

Як зробити Лимонний пиріг тарт на кокосовому молоці рецепт простий.


Інгредієнти

Форма 16 см:

ОСНОВА:
Мигдальна борошно – 75 г
Рисове борошно – 50 гр
Борошно зеленої гречки – 25 гр
Сироп топінамбура – 45 гр
Кокосове масло – 40 гр
Цедра одного лимона

НАЧИНКА:
Кокосове молоко – 300 гр
Лимонний сік – 100 гр
Сироп топінамбура – 100 гр
Кукурудзяний крохмаль – 30 гр
Куркума для кольору – щіпка

Лимонний пиріг тарт на кокосовому молоці покроковий рецепт

1. Змішати всі інгредієнти до однорідної маси. Сформувати денце торта (висота стінок приблизно 3 см). Відправити корж в духовку на 10-12 хвилин при 180 гр до рум’яних краев.

2. НАЧИНКА:
З’єднати всі компоненти в ковшике, довести до кипіння і проварити до загустіння. Вилити начинку на основу, охолодити до кімнатної температури. Поставити в холодильник на 2-3 часа.