Макаронад для великодніх пасок простий рецепт. Слово для багатьох нове і сама ідея теж. Це неймовірно смачне покриття для Паннетоне, та й не тільки на самому справі Хрустка, мигдальний скоринка 🤤 так Так! Це і є макаронад До того ж красиво, погодьтеся?
Інгредієнти
✔️мигдальна борошно 50 гр.
✔️крохмаль кукурудзяний 50 гр.
✔️цукрова пудра 100 гр.
✔️яєчний білок 38-50 гр.
Макаронад для великодніх пасок покроковий рецепт
1. Просто все з’єднуєте віночком, білком контролюєте густоту.
2. Перед випіканням покриваєте Паннетоне макаронадом і присыпаете рясно цукрових пудрой.
3. І печіть друзі, печіть ці чарівні здобні смакота!