Маковий кекс без яєць, глютену і лактози

Як зробити Маковий кекс без яєць, глютену і лактози рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

-100 г мигдальної муки
-150 г вівсяного борошна (безглютенові вівсяні пластівці перемелюємо в борошно)
-15 г льняної муки
-15 г маку
-1 год л соди
-цедра і сік одного лимона
-2 ст л яблучного оцту
-щіпка солі
-100 г сиропу топінамбура (фініковий, кленовий)
-90 мл рослинного молока
-30 г рослинної олії (без запаху)

Маковий кекс без яєць, глютену і лактози покроковий рецепт

1. Все змішати (сік лимона віджати гарненько) випікати в розігрітій духовці при 170 (180 ) градус. 80 хвилин (дивитися по своїй духовці пропікся чи ні).
2. Можна покрити кокосовим або шоколадним кремом, посипати горішками і подавать.