Маковий рулет на молоці, маргарині і дріжджах

Ловіть рецепт і готуйте з любов’ю ❤️ Покроковий рецепт – ідеальне посібник для тих, хто хоче приготувати повітряне, легке в приготуванні тісто. Маковий рулет на молоці, маргарині і дріжджах простий рецепт в духовці.

Інгредієнти

Цукор 95 р
Молока 250 г
Ванільний Цукор 16 р
Дріжджі свіжі 30 р
яйця 118 120 р
Маргарин 110 р
Щіпка солі
Борошно Пшеничне 550 -600 р
макова Начинка 500-550 г

Маковий рулет на молоці, маргарині і дріжджах покроковий рецепт

1. Робимо опару: молоко, дріжджі, одна їдальня ложка цукру, дві столові ложки борошна змішати до об’єднання і залишити на 15-20 хвилин на расстойку. Яйця збиваємо з цукром, ванільним цукром і збиваємо вінчиком, до побіління маси. З’єднуємо яєчну масу з опарою, додаємо борошно. Перемішуємо додаючи м’який маргарин.
2. Замішуємо м’яке, еластичне тісто. Залишаємо накривши харчовою плівкою( рушником) в теплому місці, расстойку, близько 40-50 хвилин. Маса повинна збільшитися в два рази. Тісто ділимо на 2 частини ( ділите за вашим запитом) по 575 грамм.
3. Формуємо рулети, розкачати тісто в прямокутний пласт, заповнити начинкою і згорнути. Залишаємо в Теплому місці ( можна накрити плівкою) ще на 15 хвилин, для расстойки.
4. Змащуємо яйцем (яйце збити з 1 ст. л води ). Випікаємо в попередньо розігрітій духовці, при стандартній температурі 180°, порядку 30-35 хвилин до рум’яної корочки.