Манговий ганаш на білому шоколаді

Як смачно зробити Манговий ганаш на білому шоколаді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Так вчора і не вгадали, що за ганаш був на відео). Це Манговий ганаш. Приготуємо?

Інгредієнти

Вершків 33-35% – 150гр
Шоколад білий – 100 гр
Пюре манго – 50 гр
Масло вершкове – 20гр

Манговий ганаш на білому шоколаді покроковий рецепт

1. Вершки нагріти до перших ознак кипіння і вилити на шоколад. Настояти 1 хвилину і пробити заглибним блендером до однорідного стану. Нагріти пюре і додати його до шоколадно-вершкову масу, добре перемешать.
2. Остудити ганаш до 30-35 градусів і додати вершкове масло кімнатної температури. Пробити заглибним блендером. Ганаш накрити плівкою вконтакт і прибрати в холодильник на стабілізацію – 8 і більше часов.

3. Стабілізований ганаш збити міксером на низькій швидкості до легкості. Ганаш готовий P. S. Вміст какао-масла в шоколаді не важно.