Як смачно зробити Меренговый рулет з мандариновим конфітюром простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. ПП-меренговый рулет за годину. БЕЗ цукру, олії, глютену і складнощів, з тієї самої ідеальної скоринкою.
Інгредієнти
Меренга:
▫️100 гр суміші для безе (в основі сухий білок, эритрит і харчові волокна)
▫️80 гр питної води
▫️10 гр кокосової стружки для посипання
або
▫️180 гр білка
▫️50 гр эритрита
▫️20 гр кукурудзяного крохмалю
+ стружка
Крем:
▫️200 гр рікотти
▫️100 гр сирного сиру
▫️100 гр м’якого сиру
▫️20 гр кокосової стружки
▫️Підсолоджувач за смаком
Конфітюр:
▫️300 гр очищених мандаринів
▫️25 гр кукурудзяного крохмалю
▫️підсолоджувач за смаком
Меренговый рулет з мандариновим конфітюром покроковий рецепт
1. Приготування на відео шагам.
2. Для мандаринового конфітюру потрібно просто трохи проварити часточки з підсолоджувачем, заглибним блендером подрібнити і додати крохмаль, довести до загустіння ще 5 минут.
3. Це ідеальний десерт на новорічний стіл: швидкий, легкий, збалансований і неймовірно смачний! Готувати всім!
Відео рецепт 👇