Меренговый рулет з мандариновим конфітюром

Як смачно зробити Меренговый рулет з мандариновим конфітюром простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. ПП-меренговый рулет за годину. БЕЗ цукру, олії, глютену і складнощів, з тієї самої ідеальної скоринкою.

Інгредієнти

Меренга:
▫️100 гр суміші для безе (в основі сухий білок, эритрит і харчові волокна)
▫️80 гр питної води
▫️10 гр кокосової стружки для посипання

або
▫️180 гр білка
▫️50 гр эритрита
▫️20 гр кукурудзяного крохмалю
+ стружка

Крем:
▫️200 гр рікотти
▫️100 гр сирного сиру
▫️100 гр м’якого сиру
▫️20 гр кокосової стружки
▫️Підсолоджувач за смаком

Конфітюр:
▫️300 гр очищених мандаринів
▫️25 гр кукурудзяного крохмалю
▫️підсолоджувач за смаком

Меренговый рулет з мандариновим конфітюром покроковий рецепт

1. Приготування на відео шагам.

2. Для мандаринового конфітюру потрібно просто трохи проварити часточки з підсолоджувачем, заглибним блендером подрібнити і додати крохмаль, довести до загустіння ще 5 минут.

3. Це ідеальний десерт на новорічний стіл: швидкий, легкий, збалансований і неймовірно смачний! Готувати всім!

Відео рецепт 👇