Як смачно зробити Меренговый рулет з полуницею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. МЕРЕНГОВЫЙ РУЛЕТ без цукру прямо в серце. Загальна вага без декору 440 р.
✔️ для любителів солодкого, але низькокалорійного
✔️ без цукру і борошна
✔️ приготування займе всього 30 хв, проучается у всіх
✔️ для любителів солодкого, але низькокалорійного
✔️ без цукру і борошна
✔️ приготування займе всього 30 хв, проучается у всіх
Інгредієнти
✅суміш для безе – 100 г
✅яєчний білок – 2 шт
✅мигдальні пелюстки – 5 р
Для крему:
✅сирний сир – 150 г
✅м’який сир – 150 р
✅підсолоджувач за смаком
✅полуниця 30 гр
КБЖУ на 100 гр: 165/11/9/6
Меренговый рулет з полуницею покроковий рецепт
1. Духовку розігріваємо до 150С, деко застеляємо силіконовим килимком, змащуємо краплею олії. У високий стакан для збивання або планетарний міксер виливаємо яєчний білок, висипаємо суміш і збиваємо до щільної пишної стійкої массы.
2. Перекладаємо на силіконовий килимок і розрівнюємо до товщини 5-7 мм, зверху присипаємо мигдалевими пелюстками і відправляємо в духовку на 11-15 хв. Готуємо крем: з’єднуємо сирний сир з м’яким сиром і подсластителем.
3. Спечену меренгу дістаємо їх духовки, перевертаємо на пергамент. Змащуємо меренгу кремом, розподіляємо ягоду, згортаємо рулет і відправляємо в холодильник на 3 години стабілізуватися. Прикрашаємо за бажанням кремом і ягодой.