Меренговый торт зі згущеним молоком, вершками і волоським горіхом

Обов’язково завітайте себе і своїх близьких цим тортиком👌 Як зробити Меренговый торт зі згущеним молоком, вершками і волоським горіхом рецепт простий.

Інгредієнти

Для коржів з меренги:
Яєчний Білок 5 великих яєць
Цукор дрібний 250 грам
Крохмаль кукурудзяний 1 столова ложка
Лимонна кислота щіпка
Ванілін

Для крему:
300 мл. Вершки 33% жирності
Варена згущене молоко 300 грам
Волоський горіх 250 грам

Меренговый торт зі згущеним молоком, вершками і волоським горіхом покроковий рецепт

1. В чаші міксера, на невеликій швидкості починайте збивати білки з лимонною кислотою. Коли з’явитися «піна» вводите цукор порціями, не вводьте весь цукор відразу! Поступово додавайте швидкість міксера до максимальної. Коли на меренге з’явиться «глянець» або дзьобик на віночку, додайте крохмаль і акуратно перемешайте.
2. З отриманої меренги, На пергаментной папері, Сформуйте два коржа. І трохи отпадите безешек, можна підфарбувати, з ми використовуємо для прикраси нашого тортика. Сушіть коржі при температурі 120 С режим верх низ, можна з конвекцією (якщо є в духовці, а можна і без нее.

3. Вершки та згущене молоко збити, ввести роздроблені волоські горіхи, перемішати. Сформуйте торт і вже відразу ж можна ставити чайник😋 Такий Крем дуже добре поєднується з ніжною меренгою і торт виходить дуже смачний 😋