Мус на білому шоколаді з ванільною пастою простий рецепт.
Інгредієнти
200г вершків 33-35% (1)
50г вершків 33-35% (2)
70г білого шоколаду (беру Callebaut)
5 г желатину (беру dr.Oetker)
15 мл холодної води для желатину
Ванільна паста опціонально (у мене ~1/2 чайної ложки пасти Aramona)
Мус на білому шоколаді з ванільною пастою покроковий рецепт
1. залити желатин водою, дати набрякнути. Вершки (2) – 50г підігріти на плиті (або в мікрохвильовій печі), але не кип’ятити. Додати шоколад, набряклий желатин, перемішати до однорідності. Збити вершки (1) – 200г – до м’яких піків. Ввести вершково-шоколадну частина, взбить.
2. Розлити по формах (у мене 2 форми d 14 см). Прибрати в морозилку для стабілізації ~ на 6 годин. В торт використовувати в замороженому вигляді (без попереднього розморожування). Це моя найулюбленіша складова в торті. Дуже ніжна, повітряна начинка.
3. І найулюбленіше – це легке приготування і шикарний результат. Пробуйте 🤍 Білий шоколад можна замінити молочним або темним. Такий мус буде ідеальний для будь-якого шоколадного торта 🤎
Відео рецепт 👇