Муссовый бенто торт міні Йогурт Полуниця Апельсин

Як смачно зробити Муссовый бенто торт міні Йогурт Полуниця Апельсин простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. З Бенто-тортами знайомі всі! А ви пробували приготувати Муссовый бенто-торт?! 👌 Немає?? Тоді цей рецепт точно для вас! Не забуваємо про подяку ❤️ Я старалася.

Інгредієнти

(5шт D-10см. вага-300гр)

Йогуртовий бісквіт:
Яйця 1(С1)
Йогурт Teos 2% 62гр
Цукор 40гр
Вершкове масло 60гр
Сіль щіпка
Розпушувач 3г
Ванільний цукор 3г
Борошно 55гр

Полуничний мармелад:
Пюре полуниці 120гр
Цукор 40гр
Кукурудзяний крохмаль 5г
Желатин 220бл 3г
Вода для желатину 18г

Апельсиновий крем:
Пюре апельсина 80гр
Цедра апельсина 5г
Яйця 120гр
Цукор 85гр
Вершкове масло 60гр
Желатин 220бл 2г
Вода для желатину 12гр

Муссовый бенто торт міні Йогурт Полуниця Апельсин покроковий рецепт

1. Йогуртовий бісквіт:
1. Вершкове масло розтопити і охолодити до кімнатної температури.
2. У чаші міксера об’єднати яйце, розтоплене вершкове масло, цукор, ванільний цукор і йогурт. Перемішати міксером до кремоподібного стану.
3. В окремій чашці змішати борошно, сіль, розпушувач. Додати до основної маси і перемішати лопаткою або на низькій швидкості міксера.
4. Готове тісто викласти на силіконовий килимок з бортиками або лист(простеленный пергаментом). Розподілити рівним шаром.
5. Випікати в розігрітій до 180С духовці приблизно 10 хвилин.
6. Готовий бісквіт остудити.
7. Вирізати кружечки D-8см (5шт).
2. Полуничний мармелад:
1. Желатин замочити в холодній воді і залишити набухати.
2. У сотейнику об’єднати пюре полуниці, цукор і кукурудзяний крохмаль. Добре перемішати, поставити на плиту і, при постійному помішуванні, довести до кипіння і варити 30-40 секунд.
3. Зняти з вогню, розпустити желатин.
4. Розлити по діапазону (D-7см). Заморозить.
3. Апельсиновий крем:
1. Желатин замочити в холодній воді і залишити набухати.
2. Пюре разом з цедрою довести до кипіння.
3. Яйця розтерти з цукром.
4. Ввести гаряче пюре, добре перемішати, повернути все на вогонь і при постійному помішуванні, проварити до 82С.
5. Зняти з вогню і процідити через сито на желатинову масу. Добре перемішати.
6. Остудити масу до 40С. Потім ввести м’яке вершкове масло, пробити блендером до гладкої емульсії.
7. Розлити по осередках поверх мармеладу.
8. Заморозить.