М’ятно шоколадне печиво з мигдальною борошном простий рецепт.
Інгредієнти
На 9 штук, стакан 240 мл
1 склянку мигдальної муки
1/3 склянки какао-порошку
1/4 склянки льняної муки
1/4 склянки кленового або іншого сиропу
1/4 склянки рідкого рослинного масла
1/4 склянки мигдального молока
1/2 ч. л. екстракту м’яти перцевої (для випічки)
1 ч. л. ванільного екстракту
⠀
ШОКОЛАДНА ГЛАЗУР:
Розтопіть і змішайте:
1 і 1/4 склянки шоколадної крихти або шоколаду
2 ст л кокосового масла
М’ятно шоколадне печиво з мигдальною борошном покроковий рецепт
1. Розігрійте духовку до 175 градусів. ⠀ ⠀ Змішайте всі інгредієнти для печива в мисці, поки тісто не стане густим. Сформуйте печиво в кульки і притисніть. ⠀ ⠀
2. Випікати на деку, застеленому пергаментом, при 175 протягом 10-13 хвилин в залежності від розміру і товщини. ⠀ Повністю остудіть, а потім занурте в шоколадний соус. ⠀ ⠀
3. Добре накрийте і поставте в холодильник на годину, до застигання. Зберігати в герметичному контейнері при кімнатній температурі або в холодильнику!
Відео рецепт 👇