Начинка Глінтвейн

Як смачно зробити Начинка Глінтвейн простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ще один сміливий рецепт на цьому тижні😍 віднесемо його до категорії 18+ 😈 Яскрава начинка «глінтвейн», яку можна використовувати для чізкейків, капкейків, макаронів, тортів, та взагалі чого завгодно 😍

Інгредієнти

Для початку зваримо глінтвейн.
Інгредієнти
Вино червоне сухе/напівсухе-200 гр
Сік апельсина – 50 гр (свіжовичавлений)
Мед – 35 гр
Паличка кориці
Гвоздика
Імбир
Яблуко пари часточок.

Для начинки “Глінтвейн”
Інгредієнти
250 мл готового глінтвейну
Пектин NH – 9 гр
Цукор -30 гр (або за смаком)
Лимонна кислота – щіпка.

Начинка Глінтвейн покроковий рецепт

1. Для початку зваримо глінтвейн.
Завантажуємо всі інгредієнти в каструлі і доводимо до кипіння, кип’ятити не треба. Процідити через сито. Наш глінтвейн готовий 😍, але не радіємо раніше часу, адже ми його готуємо для начинки 😜
2. Для начинки “Глінтвейн”
Пектин змішати з цукром (цей пункт необхідний, щоб він не пішов грудочками).
Нагрівати вино до 40 градусів, всипати дощиком цукор з пектином, безперервно помішуючи. Довести до кипіння, проварити приблизно хвилину, зняти з плити і додасть щіпку лимонної кислоти. Остудити. Начинка «глінтвейн» готова 😍

3. p.s. Зверніть увагу, що пектин я використовую саме NH, інший пектин не підійде.
P. P. S. Я поливала чізкейк начинкою приблизно при 35 градусах С, коли вона вже охолола, але ще не встигла схопитися і стати дуже плотной.