Як смачно зробити Ніжний і повітряний десерт Павлова з мандаринами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
для безе
1. Яєчні білки – 4 шт.
2. Цукрова пудра – 200 гр.
3. Крохмаль – 1 ст. л.
3. Лимонний сік – 1 ст. л.
⠀
для крему
1. Вершки 33% – 300 мл
2. Цукрова пудра – 50 гр.
⠀
Для прикраси:
мандарини і гілочки ялини/розмарину
Ніжний і повітряний десерт Павлова з мандаринами покроковий рецепт
1. Попередньо включаємо духовку на 170С.
2. Збиваємо білки спочатку повільно, потім поступово збільшуємо швидкість до максимальної. Білки повинні збільшитися в кілька разів. Повинна вийти пишна піна.
3. Два підходи додаємо цукрову пудру і збиваємо на максимальній швидкості.
4. У самому кінці додаємо крохмаль і лимонний сік і швидко збиваємо ще раз.
5. Викладаємо білки на пергамент і відправляємо в духовку на 80 хв. При цьому знижуємо температуру духовки до 130С!
2. Збиваємо білки спочатку повільно, потім поступово збільшуємо швидкість до максимальної. Білки повинні збільшитися в кілька разів. Повинна вийти пишна піна.
3. Два підходи додаємо цукрову пудру і збиваємо на максимальній швидкості.
4. У самому кінці додаємо крохмаль і лимонний сік і швидко збиваємо ще раз.
5. Викладаємо білки на пергамент і відправляємо в духовку на 80 хв. При цьому знижуємо температуру духовки до 130С!
2. ГОТУЄМО крем.
1. Холодні вершки збиваємо, коли вони стануть щільними (крем), додаємо цукрову пудру і збиваємо ще раз.
1. Холодні вершки збиваємо, коли вони стануть щільними (крем), додаємо цукрову пудру і збиваємо ще раз.
3. З’ЄДНУЄМО.
1. Безе викладаємо на тарілку, а зверху крем. Прикрашаємо мандаринами, гілочками ялиною і посипаємо цукровою пудрой.
1. Безе викладаємо на тарілку, а зверху крем. Прикрашаємо мандаринами, гілочками ялиною і посипаємо цукровою пудрой.
Відео рецепт 👇