Як зробити дуже смачний Ніжний ягідний рулет з сиром і варенням рецепт простий. 🤤 Дуже ніжний і низькокалорійний рулет , начинка може бути будь-яка, можна використовувати сир і будь-які ягоди, фрукти, горіхи, сухофрукти. Виходить незрівнянне 🤤🔥🔥🔥
Інгредієнти
Кбжу на 100 г: 87/6.5/4.4/4.8
Яйце -3 шт
Сир м’який 5% -50 р
Борошно вівсяна -15 р
Розпушувач -2 р
Начинка:
Сир м’який -100 р
конфітюр суниця б/з-180 г (у мене від Іван поле)
Кокосова стружка -5 р
Ванілін -2 р
Кориця -2 р
Підсолоджувач за смаком
Просочення:
Вода/молоко
Підсолоджувач
Ніжний ягідний рулет з сиром і варенням покроковий рецепт
1. духовку Ставимо грітися, температура 200 градусів. Готуємо деко застеляємо його силіконовим килимком (!це важливо!) для випічки. Обов’язково промазуємо трохи маслом ( якщо не впевнені в килимку). Яйця поділяємо на жовтки і білки. До жовтків додаємо м’який сир, вівсяну борошно, трохи ваніліну і відставляємо в сторону. Білки збити в міцну піну з підсолоджувачем і дрібкою соли.
2. Акуратно, додаємо білки до жовтків два підходи і лопаткою, рухами знизу вгору перемішуємо, Не перестарайтеся, не поспішайте, щоб тісто не опало. Викладаємо тісто на деко (акуратно, не «плюхаем»!), розрівнюємо, щоб вийшов шар близько 1-0, 5 см. і відправляємо дбати хвилин на 10-20 (залежить від вашої духовки). Позолотел – значить, готовий. Не його пересушіть!
3. Обов’язково поглядайте після 10 хвилин, не відкриваючи дверцята – не перетримайте, тому щоб не підгорів низ! Дістаємо корж з духовки, охолодити, тільки після цього знімаємо з килимка. Для начинки: змішуємо сир, підсолоджувач, ванілін і стружку.
4. Коли бісквіт охолов, просочуємо його і починаємо збирати: Відрізаємо шматок пергаменту побільше, укладаємо на нього бісквіт вузькою стороною до себе. Пергамент праворуч і ліворуч від бісквіта повинен виступати на сантіментров 10-15.
5. Викладаємо сирну масу, зверху конфітюр (ближче до себе додавайте більше, чим далі від себе, тим менше, т. до при згортанні начинка почне просуватися вгору) акуратно згортаємо і загортаємо пергаментом як цукерку, прибираємо на ніч у холодильник . Вранці прикрашаємо і насолоджуємося 🤤