Як зробити Новорічний торт 2022 року своїми руками без мастики рецепт простий 🎄 Дивний, правда?
Інгредієнти
У мене роз’ємна форма d18 см
Бісквіт:
1. Яйце – 5 шт.
2. Цукор – 150 грам
3. Борошно – 120 грам
4. Крохмаль кукурудзяний – 20 грам
Зелений бісквіт:
1. Яйце – 2 шт.
2. Цукор – 25 грам
3. Мед – 60 грам
4. Барвник зелений ( краще гелевий)
5. Борошно – 50 грам
6. Крохмаль кукурудзяний – 5 грам
7. Одноразові стаканчики – 6 шт.
Крем:
1. Крем-чіз ( сирний сир) – 500 грам
2. Цукрова пудра – 80 грам
3. Масло вершкове – 180 грам (пачка)
4. Вершки 10% ~ 50-100 мл
Сироп:
1. Цукор – 60 грам
2. Гаряча Вода – 150 мл
3. Сік 1/2 лимона
Новорічний торт 2022 року своїми руками без мастики покроковий рецепт
1. Бісквіт:
включаємо духовку на t170, дно форми застеляємо пергаментом.
білки відділяємо від жовтків.
білки збиваємо з цукром до міцних піків, потім додаємо по одному жовтку і на мінімальних обертах збиваємо до однорідної маси.
просіваємо борошно з крохмалем і лопаткою замішуємо однорідну масу.
перекладаємо тісто в форми, вирівнюємо і випікаємо 40 хвилин, готовність перевіряємо дерев’яною зубочисткою.
коли бісквіт готовий, дістаємо його з духовки і кидаємо на стіл з висоти 20 см ( піде зайве повітря).
даємо в формі повністю остыть.
включаємо духовку на t170, дно форми застеляємо пергаментом.
білки відділяємо від жовтків.
білки збиваємо з цукром до міцних піків, потім додаємо по одному жовтку і на мінімальних обертах збиваємо до однорідної маси.
просіваємо борошно з крохмалем і лопаткою замішуємо однорідну масу.
перекладаємо тісто в форми, вирівнюємо і випікаємо 40 хвилин, готовність перевіряємо дерев’яною зубочисткою.
коли бісквіт готовий, дістаємо його з духовки і кидаємо на стіл з висоти 20 см ( піде зайве повітря).
даємо в формі повністю остыть.
2. Зелений бісквіт:
поки випікається бісквіт.
яйця збиваємо з цукром до білої пишної маси.
додаємо мед ( якщо засахарен, розтоплюємо в мікрохвильовці) і барвник ( додаємо по трохи, доводимо до потрібного кольору) – збиваємо.
додаємо просіяне борошно і крохмаль – лопаткою перемішуємо до однорідної маси.
перекладаємо тісто рівномірно по стаканчиках (повинно вийде приблизно 1/3 склянки).
випікаємо всі стаканчики разом в мікрохвильовій печі на максимальній потужності ( якщо потужність 1000 Вт – 1 хв., 900 Вт – 1 хв 15 сек., 800 Вт – 1 хв 30 сек).
готові стаканчики перевертаємо на решітку і повністю остужаем.
поки випікається бісквіт.
яйця збиваємо з цукром до білої пишної маси.
додаємо мед ( якщо засахарен, розтоплюємо в мікрохвильовці) і барвник ( додаємо по трохи, доводимо до потрібного кольору) – збиваємо.
додаємо просіяне борошно і крохмаль – лопаткою перемішуємо до однорідної маси.
перекладаємо тісто рівномірно по стаканчиках (повинно вийде приблизно 1/3 склянки).
випікаємо всі стаканчики разом в мікрохвильовій печі на максимальній потужності ( якщо потужність 1000 Вт – 1 хв., 900 Вт – 1 хв 15 сек., 800 Вт – 1 хв 30 сек).
готові стаканчики перевертаємо на решітку і повністю остужаем.
3. Сироп:
поки випікається бісквіт.
цукор змішуємо з окропом і соком лимона, перемішуємо до розчинення цукру і даємо повністю остыть.
поки випікається бісквіт.
цукор змішуємо з окропом і соком лимона, перемішуємо до розчинення цукру і даємо повністю остыть.
4. Крем:
робимо перед складанням.
м’яке вершкове масло збиваємо з цукровою пудрою, додаємо сирний сир збиваємо до однорідної маси.
вершки можуть і не знадобитися, якщо крем дуже густий, то додаємо сливки.
робимо перед складанням.
м’яке вершкове масло збиваємо з цукровою пудрою, додаємо сирний сир збиваємо до однорідної маси.
вершки можуть і не знадобитися, якщо крем дуже густий, то додаємо сливки.
5. Збірка:
з бісквіта знімаємо нерівну шапочку і ріжемо бісквіт на 3 рівних коржа.
стаканчики розрізаємо і дістаємо зелений бісквіт – дрібно ламаємо його.
викладаємо перший корж, просочення ( сироп), крем, бісквіт, просочення і т. д.
кремом вирівнюємо торт і покриваємо зеленим бісквітом.
укращаем за бажанням ( у мене цукерки шоколадні круглі вкриті золотим пилом, кондитерська посипання і цукровий Дід Мороз).
на ніч холодильник.
з бісквіта знімаємо нерівну шапочку і ріжемо бісквіт на 3 рівних коржа.
стаканчики розрізаємо і дістаємо зелений бісквіт – дрібно ламаємо його.
викладаємо перший корж, просочення ( сироп), крем, бісквіт, просочення і т. д.
кремом вирівнюємо торт і покриваємо зеленим бісквітом.
укращаем за бажанням ( у мене цукерки шоколадні круглі вкриті золотим пилом, кондитерська посипання і цукровий Дід Мороз).
на ніч холодильник.