Фантастичні булочки без глютену, яєць і молочки! Нутовые, м’які, ароматні , мммм🔥
Інгредієнти
Нут 100г (замочити на ніч у воді 12часов) виходить 300г замоченого
Псилиум 1.5-2ст.л
Олія оливкова 2ст.л
Сода ч. л , гашене оцтом
Спеції 2ч.л (куркума, сушені цибуля і часник, паприка, сушені томати і трави, сіль)
Вода 100мл
Нутовые булочки без глютену, яєць і молочки покроковий рецепт
1. Нут з маслом і спеціями подрібнити блендером. Додати погашену соду , псилиум, воду, знову прокрутити. Залишити на 20хв, щоб псилиум набух.
2. Скачати булочки. Зробити неглибокі надрізи. Запекти 40-45 хв при 175′ (у мене редис конвекція) Дати охолонути на решетке.
3. Це точно найсмачніший хліб без глютену! Буду готувати ще однозначно. Хто зберіг рецепт відгукніться мені буде приємно!
Відео рецепт 👇