Овочева паста з цукіні у вершковому соусі

Як зробити овочеву паста з цукіні у вершковому соусі рецепт простий. ЗА ЩО я люблю цей рецепт, так це за багатофункціональність страви. Пасту можна використовувати як самостійну страву, як холодну закуску, додавши креветки, і навіть як начинку для омлету) досить включити фантазію. А ще за те, що на її приготування я витрачаю буквально 10 хвилин))) а коли ти нещодавно стала мамою, час – це цінний ресурс.

Інгредієнти

▫️ цукіні
▫️ 125 мл кокосового молока або звичайних жирних вершків
▫️ петрушка за смаком
▫️ базилік за смаком
▫️ 1-2 зубчики часнику
▫️ солодка паприка
▫️ сушений орегано
▫️ томатна паста 1 ст. л.

Овочева паста з цукіні у вершковому соусі покроковий рецепт

1. Зробити пасту з цукіні і обсмажити на оливковій олії, буквально 2 минуты.

2. Зробити соус – у блендері подрібнити зелень, часник і томатну пасту, затока кокосовим молоком.

3. Вилити соус до цукіні, добре перемішати, посолити і готувати ще 3-4 минутки.

Відео рецепт 👇