паска без замісу руками простий рецепт. Найдовше в цьому рецепті дочекатися підйому тесту. Це може зайняти до 2-х годин!!!
Інгредієнти
✔️На паску нам знадобиться:
Яйце 2 шт + 1 жовток
Сметана жирна 150 гр
дуже тепле Молоко 250 мл
Вершкове масло 100 гр
Цукор 200 гр
Цукати, горішки або родзинки за бажанням 100 гр
Дріжджі сухі 1 ст ложка
Борошно від 650 гр
✔️Глазур:
Цукрова пудра 9 ч ложок
Яєчний білок 1 шт
паска без замісу руками покроковий рецепт
1. Для тесту потрібна змішати всі інгредієнти в мисці, просто змішати, так, без замісу руками навіть! Якщо є міксер можна замісити в ньому або в хлібопічці, якщо немає, то просто ложкою!
2. Змішуємо так: Молоко, цукор, яйця, вершкове розтоплене масло, сметану, перемішати, додати дріжджі, борошно, наповнювач (Цукати, горішки, родзинки і тд) і знову перемешиваем.
3. Залишаємо в теплому місці на 1.5-2 години до повного підйому тесту в 2 рази ( я ставлю в порожню вимкнену духовку і поряд з тестом склянку окропу і тоді там виходить як в расстоечной машині +40°С ідеально для підходу тесту).
4. Через 2 години ділимо тісто на 3 частини і розкладаємо по формах, у мене форми середнього розміру, заповнюємо їх на 1/3 і залишаємо ще на 1 годину . Тісто має піднятися до верху формы.
5. Випікаємо при 170°С 40-45 хвилин. Для глазурі збити білок і цукрову пудру і нанести Глазур на холодні паски. Приємного апетиту 🔥🌹.
Відео рецепт 👇