Як смачно зробити Печиво бурульки з варенням простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Печиво Бурульки – красиве, смачне, ніжне печиво – готувати всім👍 Сім’ю від нього не відірвати 🔥
Інгредієнти
❄1 яйце
❄50г цукру
❄1 ч. л. ванільного цукру
❄щіпка солі
❄1 ч. л. цедри апельсина
❄50г молока
❄90г вершкового масла кімнатної температури
❄250-260г борошна
❄1 ч. л. розпушувача
❄200г густого джему для начинки (можна додати 1ч.л.крохмалю або манки, щоб при випічці не витікало) Також можна замість джему використовувати варене згущене молоко, яблуко, сухофрукти, горіхи, сир з яйцем.
Печиво бурульки з варенням покроковий рецепт
1. Цукор, сіль, ваніль, цедру, яйце і молоко розмішати міксером протягом 2 хвилин до розчинення цукру. Ввести вершкове масло, розмішати. Потім додати борошно з розпушувачем і замісити м’яке нелипнущее тісто. Покласти його в пакет і відправити на 30 хвилин у холодильник.
2. Включити духовку на 180°С. Половину тіста з холодильника, розкачати на присипаному борошном столі в коло товщиною 3-4мм. Розрізати його на 8 секторів. В кожному секторі зробити по 2 паралельних бічних надреза.
3. Покласти в центр 1 ч. л. джему і накрити начинку спочатку однією стороною сектора, а потім інший, розправляючи отримані смужки так, щоб у просвіти видно було начинку. Виходить форма бурульки. Перекласти печиво на промаслений пергамент і випікати при 180°С близько 12-15 минут.
4. Печиво повинно бути світлим, тільки кінчик бурульки трохи зарум’яниться. Повторити з другою частиною тіста. Перед подачею можна присипати цукровою пудрою. Приємного апетиту!