Як зробити печиво ванільний півмісяць німецькі рецепт простий.
Інгредієнти
Сл.масло-помада 200гр. Масло м’яке, але не тепле!!!
Цукор 130гр (замінила на сах.пудру)
Борошно 270гр
Мигдальна борошно 50гр
Фундучная борошно 50гр
Жовток 3шт
Кукурудзяний крохмаль 2ст.л
Цедра лимона
Розпушувач 1/4 ч. л
Ванільна пудра для обсипання.
Печиво ванільний півмісяць німецькі покроковий рецепт
1. Готувала трохи іншим методом😊Горіхову борошно злегка обсмажити на сковорідці. Остудити. Змішати пш.борошно, розпушувач, крохмаль, цедру. М’яке сл.масло збити з сах.пудрою в кремову масу. Додати жовтки по одному, продовжуючи збивати. Додати горіхову борошно, перемешать.
2. Додати сухі інг-ти. Швидко замісити тісто! М’яке тісто, у вигляді плоского прямокутника, загорнути в плівку і прибрати в холодильник. Мінімум на 3 години. Ділимо приблизно за 12-14гр. Швидко, щоб тісто не перегрівся, формуем рогалики.
3. Якщо в кухні жарко і тісто швидко нагрілося, заготівлі краще охолодити або підморозити. Випічка 175С приблизно 15 хв. До легкого золотистого кольору. Ще теплими обваляти в пудре.