Печиво з шоколадними краплями

Як смачно зробити Печиво з шоколадними краплями простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Вершкове масло – 115 гр
Коричневий цукор – 110 гр
Цукор – 130 гр
Борошно – 240 гр
Розпушувач – 0,5 ч. л
Сода харчова – 0,5 ч. л
Сіль щіпка
Шоколадна крихта – 270 гр

Печиво з шоколадними краплями покроковий рецепт

1. Розігрійте духовку до 170’С і застеліть пергаментом деко. Розтопіть вершкове масло і дайте охолонути протягом 10 хвилин. У борошно додайте розпушувач, соду і сіль, перемішайте і просійте через сито. У чашці змішайте масло, цукор і коричневий сахар.
2. Додайте яйце і перемішайте до однорідності. Додайте борошно і з допомогою силіконової лопатки або віночка злегка перемішайте, додайте шоколадні краплі і замішайте тісто. За допомогою ложки зліпіть 12 кульок і покладіть на противень.
3. Випікайте 13-15 хвилин, поки краю не стануть золотисто-коричневими. Зверху можете посипати шоколадними краплями. Дайте охолонути на гарячому деку 4 хвилини, потім перекладіть на решітку до повного остывания.
4. PS: Яйця повинні бути кімнатної температури. Якщо ви хочете, щоб печиво не сильно розплющило під час випічки, помістіть заготовку в холодильник на 15-20 минут.

5. Коли ви вмешиваете сухі інгредієнти, то довго не заважайте інакше тісто вийде сухим і жорстким. Готові печиво можна зберігати при кімнатній температурі в герметичному контейнері до 5 днів. Готове печиво можна заморозити на 30 дней.