Пісочний пиріг з абрикосами в духовці простий рецепт! Це дуже смачно 🤤 можна готувати з різними начинками, раджу спробувати з персиками та абрикосами 😍.
Інгредієнти
Для тесту:
Борошно 350гр
Масло вершкове крижане 200гр
Розпушувач 1ч.л.
Сіль щіпка
Цукор 1 ст. л.
Крижана вода (тобто дуже холодна) 6-7 ст. л.
Для начинки:
Абрикоси -10-15 шт
Якщо начинка (фрукти або ягоди) несолодкі, додайте в начинку цукор за смаком. Я не додавала, абрикоси були солодкі.
Пісочний пиріг з абрикосами в духовці покроковий рецепт
1. Замісити тісто і прибрати в холодильник на 30 – 40 хвилин або в морозилку на 15-20 хвилин. Дістати, поділити на дві частини, одна частина трохи більше (для основи), розкачати в основу тонкий пласт.
2. Викласти у форму, викласти начинку, прикрасити другою частиною тіста на ваше усмотрение.
3. Я розкатала і вирізала пелюсточки з допомогою плунжера. І прикрасила зверху. Випікати в розігрітій духовці при 190* 30 минут.
Відео рецепт 👇