Як зробити Пісочний пиріг з сирним сиром та ягодами малини рецепт в духовці. Сирні квадратики з малиною. Для форми 20×20 див. Кількість порцій 8. Час приготування 1 год. У літній сезон цей пиріг я готую зі свіжими ягодами, ну а взимку в справу йдуть заморожені. Вкрай простий рецепт, нагадує насипний пиріг, він же крамбл, але ми внесемо деяку родзинку – сирний шар! Ділюся з вами смачним рецептом з моєї новорічної книги. Я ж казала, що вона буде актуальна цілий рік? Зараз сезон малини (у моїх батьків в саду так точно), тому рецепт буде актуальним. Можна чи інші ягоди? ⠀ Можна. ⠀ В чому відмінність від інших подібних квадратиків? ⠀ В сирному шарі. Фактично начинка чізкейк. ⠀
Інгредієнти
ІНГРЕДІЄНТИ
ДЛЯ ТЕСТУ
250 г борошна
130 г цукру (1)
170 г холодного вершкового масла
ДЛЯ НАЧИНКИ
230 г сирного сиру
50 г цукру (2)
1 ч. л. ванільного екстракту
1 жовток
150 г малини (свіжої або замороженої)
Порада: якщо ви використовуєте заморожені ягоди, їх необхідно розморозити і злити зайву рідину.
Пісочний пиріг з сирним сиром та ягодами малини покроковий рецепт
1. Розігрійте духовку до 180’С. форму для випічки 20×20 см застеліть пергаментним папером. У велику миску, додайте борошно, цукор (1}, холодне вершкове масло, нарізане на кубики. Руками розітріть тісто в крихту. Відкладіть 1 /4 частина в холодильник. Викладіть 3/4 частини тесту у форму для випічки і випікайте основу в духовці близько 20 минут.
2. Після готовності остудіть. Приготуйте сирну начинку. У невелику миску додайте сирний сир, цукор, ванільний екстракт, жовток. Збийте міксером до з’єднання інгредієнтів. На остиглу після випікання основу викладіть рівномірно сирний шар, потім ягоды.
3. Дістаньте залишилася 1 /4 частина тесту з холодильника і викладіть поверх пирога. Випікайте в духовці близько 30 хвилин, після готовності дайте охолонути на решітці 3 години. Після закінчення часу розріжте пиріг на квадратики.