Пісочний пиріг з замороженими ягодами в духовці простий рецепт. Ось як я готую пісочний пиріг з ягодами. Я люблю прості рецепти за те, що вони не вимагають якісь незвичайних інгредієнтів і великої кількості часу на приготування. Сьогоднішній рецепт якраз з таких. Розповідаю, як приготувати пісочний пиріг з ягодами.
Інгредієнти
Пісочна основа
• Борошно 520 р
• Цукор 220 р
• Рослинна олія 180 р
• Вода 60 р
• Сіль щіпка
Начинка
• Ягоди 320 р
• Цукор 60 г
• Крохмаль 30 г
Пісочний пиріг з замороженими ягодами в духовці покроковий рецепт
1. Пісочна основа.
У глибоку ємність відправляю борошно, цукор, сіль і перемішуємо вінчиком. Додаю воду, рослинне масло і знову добре перемішую. Тісто повинне вийти розсипчастим, але при цьому тримати форму, якщо стиснути його в руці. Третину тесту кладу в окрему ємність і прибираю в морозилку, а тісто викладаю у форму (у мене форма діаметром 24 см). Добре втрамбовую тісто по дну і стінкам формы.
У глибоку ємність відправляю борошно, цукор, сіль і перемішуємо вінчиком. Додаю воду, рослинне масло і знову добре перемішую. Тісто повинне вийти розсипчастим, але при цьому тримати форму, якщо стиснути його в руці. Третину тесту кладу в окрему ємність і прибираю в морозилку, а тісто викладаю у форму (у мене форма діаметром 24 см). Добре втрамбовую тісто по дну і стінкам формы.
2. Начинка.
Для начинки я взяв заморожені ягоди. В окремій ємності змішую їх з крохмалем і цукром. Пересипаю ягоди у форму з тестом і рівномірно розподіляю по всій поверхности.
Для начинки я взяв заморожені ягоди. В окремій ємності змішую їх з крохмалем і цукром. Пересипаю ягоди у форму з тестом і рівномірно розподіляю по всій поверхности.
3. А зверху рівномірно посипаю крихтою з морозилки і відправляю випікатися в духовку на 45 хвилин при 190°С.
4. Даю пирогу охолонути – і можна подавати. Ви тільки подивіться, яка у нього соковита начинка, яка ідеально поєднується з розсипчастою хрусткою пісочної крошкой.