Плов з булгуром, нутом, м’ясом яловичини і болгарським перцем простий рецепт.
Інгредієнти
400 г яловичини (баранини)
1,5 ст булгуру
1 ст нуту
1 шт ріпчастої цибулі
2 шт. болгарського перцю (червоний, зелений)
2-3 ст/л томатної пасти
50 мл соняшникової олії
50 гр вершкового масла
чорний перець, паприка, сіль за смаком
заздалегідь відварену яловичину і нут (окремо! нут трохи не доварюю)
Плов з булгуром, нутом, м’ясом яловичини і болгарським перцем покроковий рецепт
1. Подрібнений ріпчаста цибуля підсмажую на соняшниковій олії, додаю варене м’ясо і підсмажую разом. Потім відправляю болгарський перець, підсмажую і додаю недоваренный нут.
2. Все добре перемішую, додаю спеції і сіль. На томатну пасту додаю трохи бульйону або кип’яченої води, отримую рідку масу і додаю туди ж булгур, добре перемішую і заливаю 5 ст бульйону, або ж кип’ячену воду.
3. Всю суміш доварюю на повільному вогні, до готовності. Потім закриваю на 5 хвилин паперовим полотенцем.
4. Після вже подаю на стіл. Стиль подачі залежить від вашої фантазії)
Відео рецепт 👇