Як зробити Плов з рису, булгуру і пасти ризони рецепт простий.
Інгредієнти
100 гр рис ( пропарений )
100 гр булгур ( середнього помелу)
100 гр ризони ( паста Італія)
1 ріпчаста цибуля
1 морква
0,5 болгарський перець
2 с/л томатної пасти
Плов « Три злаку»сіль за смаком
приправи за смаком
Плов з рису, булгуру і пасти ризони покроковий рецепт
1. Ріпчасту цибулю порізала і підсмажила на рослинному маслі. Додала спеції для плову, паприку, потім моркву нарізану, болгарський перець, періодично підсмажуючи, додаючи томатну пасту.
2. На піджарку додаємо три види злаків (заздалегідь моєму) додаю сіль і кип’ячену воду 1/2 – на один стакан злаків – 2 склянки воды.
3. Доводимо до кипіння, робимо слабкий вогонь і залишаємо до готовності. Коли плов готовий, зверху стелимо паперовий рушник, щоб він не слипся.
Відео рецепт 👇