Як зробити Подарункову плитку молочного шоколаду з новим роком рецепт.
Інгредієнти
100г молочного шоколаду
1г какао-масла микрио
горіхи, цукати, посипання для прикраси
Подарункова плитка молочного шоколаду з новим роком покроковий рецепт
1. Підготувати все для прикраси: горіхи підсмажити на сухій сковороді, очистити від шкірки, порізати кубиками цукати. Також заздалегідь підготувати кондитерський мішок. Температура в приміщенні повинна бути не вище 22 градусів або ниже.
2. Шоколад розтопити в мікрохвильовці імпульсами за 1S сек, щоразу перемішуючи, до 45-50 градусів. Краще всього для цього використовувати пластикову чашу.
3. Потім поставити на щось холодне, наприклад, на заморожені овочі або холодну кам’яну плиту, і швидко охолодити до 34 градусів. Додати какао-масло, продовжуючи перемешивать.
4. Охолодити до 29 градусів. Перелити шоколад в кондитерський мішок, сформувати медальки розміром 4-бсм. Відразу прикрасити горіхами, цукатами і посипкою. Покласти в холод на 20 минут.