Як зробити Повітряний сирний бісквіт на молоці та яйцях простий рецепт.
Інгредієнти
на бісквіт з 4х коржів (дві форми d16 см):
Яйця 5 шт
Цукор 140 р
Сир (від 5% і вище) 120 р
Молоко 150 г
Вершкове масло 60 г
Борошно 170 г
Розпушувач ½ ч. л
Повітряний сирний бісквіт на молоці та яйцях покроковий рецепт
1. Яйця з цукром збити протягом 10 хвилин. В окремій чаші нагріти молоко з маслом до розчинення масла. Сюди ж додати сир і пробити блендером.
2. В кінці збивання яєць додати сирну суміш і збити ще кілька секунд. Просіяти борошно з розпушувачем і акуратно перемешать.
3. Бісквіт бажано випікати в двох формах 16 см (для 4х коржів) або в одній формі 18-20 см (для 3х коржів).
4. Температура випічки – 160 градусів, час – 25-30 хвилин. Бісквіт такий смачний, що можна їсти без крема.
Відео рецепт 👇