Як зробити ПП торт Наполеон з листкового тіста простий рецепт. Доброго часу доби, мої хороші 🥰 Дуже захотіла наполеон і зробила в ПП варіанті! Вранці точно можна дозволити собі шматочок 😉 Не забувайте ,що правильне харчування це не дієта,а спосіб життя! Їмо смачно, ситно але знаємо міру☺️
Інгредієнти
для основи:
✅400-500гр листкове бездріжджове тісто
Інгредієнти для #1 заварного крему:
✅350-400 мл молока 2,5%
✅3 яєчних жовтків
✅2ст л меду або сах заступника
✅2ст л кукурудзяного крохмалю
Інгредієнти для #2 крему:
✅50гр вершкового масла
✅80гр вареної сгущенками без цукру.
ПП торт Наполеон з листкового тіста покроковий рецепт
1. Приготування #1 крему
Підігріваємо молоко. В окремій мисці змішуємо всі сухі інгредієнти перемішуємо, в кінці додаю трохи молоко від загальної маси, приблизно 50-60 мл Перемішуємо і додаємо тонкою цівкою до теплого молока і варимо до загустіння і постійно перемішуємо. Накриваємо крем харчової пленкой.
Підігріваємо молоко. В окремій мисці змішуємо всі сухі інгредієнти перемішуємо, в кінці додаю трохи молоко від загальної маси, приблизно 50-60 мл Перемішуємо і додаємо тонкою цівкою до теплого молока і варимо до загустіння і постійно перемішуємо. Накриваємо крем харчової пленкой.
2. Приготування #2 крему
З’єднуємо злив масло з вареним згущеним молоком без цукру. Збиваємо миксером.
З’єднуємо злив масло з вареним згущеним молоком без цукру. Збиваємо миксером.
3. Нарізаємо тісто на шматочки і відправляємо в духовку хвилин на 30-35 при 190С. Змішуємо в мисці корж з кремом. Гарненько перемішуємо. У форму викладаємо харчову плівку. Викладаємо зверху масу, краще в силіконову, утрамбовуємо (надаємо форму). Посипаємо сухарями і залишаємо просочитися декілька годин, краще на ночь.
Відео рецепт 👇