ПП торт з шоколадно медовим бісквітом і ванільним суфле

Хлопці, торт приголомшливий😍. ПП торт з шоколадно медовим бісквітом і ванільним суфле простий рецепт, мегавкусно🤤. Дуже рекомендую приготувати☺️

Інгредієнти

КБЖУ на 100 гр👉128.6/10.5/4.1/12.7
Вага 800 гр

Всі інгредієнти кімнатної температури.

Бісквіт:
✔️яйце 3 шт
✔️мед 20 гр
✔️олія кокосова (будь-яке рослинне) 10 гр
✔️підсолоджувач
✔️сода на кінчику ножа
✔️борошно рисова 70 гр
✔️какао 15 гр
✔️розпушувач 3 гр

Суфле:
✔️йогурт густий 220 гр
✔️сир м’який 170 гр
✔️підсолоджувач
✔️ванілін
✔️желатин швидкорозчинний 15 гр+40 гр води

Просочення:
✔️мед 10 гр
✔️вода 60 гр

Глазур:
✔️шоколад 15 гр

ПП торт з шоколадно медовим бісквітом і ванільним суфле покроковий рецепт

1. Для бісквіта збити яйця з підсолоджувачем, додати мед, масло і соду, перемішати. Просіяти борошно, какао і розпушувач, додати до яєць, перемішати. Тісто вилити у форму (у мене 19/21), випікати бісквіт в розігрітій до 180′ духовці 8-9 хвилин до сухої зубочистки.

2. Готовий бісквіт остудити і вирізати один корж розміром форми(у мене 13 см), в якій будете збирати торт. Залишки бісквіта порізати кубиками. Корж викласти на дно форми і просочити, кубики полити пропиткой.

3. Йогурт, сир і підсолоджувач, перемішати, додати ванілін і розігрітий желатин (желатин залити водою, нагрівати в НВЧ імпульсами). Перемешать.

4. Частину сирної маси викласти на дно форми з бісквітом, зверху викласти трохи кубиків бісквіта, прибрати в морозилку на 15 хвилин. Після перекласти залишки маси у форму, зверху викласти кубики бісквіта. Прибрати в холодильник для стабілізації. Готовий торт вийняти з форми і полити шоколадом. Насолоджуватися.

Відео рецепт 👇