Хлопці, торт приголомшливий😍. ПП торт з шоколадно медовим бісквітом і ванільним суфле простий рецепт, мегавкусно🤤. Дуже рекомендую приготувати☺️
Інгредієнти
КБЖУ на 100 гр👉128.6/10.5/4.1/12.7
Вага 800 гр
Всі інгредієнти кімнатної температури.
⠀
Бісквіт:
✔️яйце 3 шт
✔️мед 20 гр
✔️олія кокосова (будь-яке рослинне) 10 гр
✔️підсолоджувач
✔️сода на кінчику ножа
✔️борошно рисова 70 гр
✔️какао 15 гр
✔️розпушувач 3 гр
⠀
Суфле:
✔️йогурт густий 220 гр
✔️сир м’який 170 гр
✔️підсолоджувач
✔️ванілін
✔️желатин швидкорозчинний 15 гр+40 гр води
⠀
Просочення:
✔️мед 10 гр
✔️вода 60 гр
⠀
Глазур:
✔️шоколад 15 гр
ПП торт з шоколадно медовим бісквітом і ванільним суфле покроковий рецепт
1. Для бісквіта збити яйця з підсолоджувачем, додати мед, масло і соду, перемішати. Просіяти борошно, какао і розпушувач, додати до яєць, перемішати. Тісто вилити у форму (у мене 19/21), випікати бісквіт в розігрітій до 180′ духовці 8-9 хвилин до сухої зубочистки.
2. Готовий бісквіт остудити і вирізати один корж розміром форми(у мене 13 см), в якій будете збирати торт. Залишки бісквіта порізати кубиками. Корж викласти на дно форми і просочити, кубики полити пропиткой.
3. Йогурт, сир і підсолоджувач, перемішати, додати ванілін і розігрітий желатин (желатин залити водою, нагрівати в НВЧ імпульсами). Перемешать.
4. Частину сирної маси викласти на дно форми з бісквітом, зверху викласти трохи кубиків бісквіта, прибрати в морозилку на 15 хвилин. Після перекласти залишки маси у форму, зверху викласти кубики бісквіта. Прибрати в холодильник для стабілізації. Готовий торт вийняти з форми і полити шоколадом. Насолоджуватися.
Відео рецепт 👇