Пряне безе новорічне

Як зробити смачне Пряне безе новорічний рецепт. Це буде найсмачніше безе у вашому житті! Вони тануть у роті, готуються моментально розлітаються також!

Інгредієнти

Білок – 100гр
Цукор коричневий тростинний – 150гр (більше/менше)
Суміш прянощів/тертий шоколад – 30-40гр

Пряне безе новорічне покроковий рецепт

1. Миска і віночок для збивання сухі і знежирені. Можна відразу поставити духовку на розігрів до 110°С режим конвекція. Деко застелити будь пергаментом для випічки. ⠀ Збити білки відразу на максимальній швидкості до жорстких пік “пишне колишню хмара”. Не зменшуючи обертів почати вводити цукор маленькими порциями.

2. Після кожної порції дати розійтися цукру секунд 15. ⠀ Вийде щільна пишна маса, вона тримається “дзьобиком” на віночку і не стікає. Висипати спеції/тертий шоколад зверху рівномірно по всьому безе. НЕ перемішувати! ⠀
3. Відсадити безе на деко за допомогою конд. мішка і насадки, або просто ложкою. Запікати орієнтовно 1,5 години. Можна менше, якщо хочете залишити безе всередині тягучим. ⠀

4. P. S. можна використовувати білий дрібнокристалічний цукор, але тростинний надає безе красивий кремовий колір і більш щільну ніжну текстуру. І на тростинному цукрі отримаєте безе, яка миттєво тане в роті, у нього свій незвичайний смак і аромат!

Відео рецепт 👇