Як зробити смачний Пиріг з червоною рибою сьомгою і шпинатом в духовці рецепт простий! От люблю я, коли просто, смачно і швидко! Це мій девіз у приготуванні їжі!
Інгредієнти
Риба червона філе на шкірі 1 -1,3 кг
Шпинат у мене пачка замороженого 400 р
Сир дорблю трикутничок один ( це за бажанням)
Вершковий сир 100-200 р
Тісто листкове дріжджове 2 листа, у мене листи по 500 г, але я обрізала зайве, фірма METRO Chef
Пиріг з червоною рибою сьомгою і шпинатом покроковий рецепт
1. Пінцетом дістала всі кісточки з риби, і відокремила від шкіри, подровняла шматочок. Шпинат загасила спочатку з водою, що б він розморозився, а потім додала сир і загасила до м’якості і объединения.
2. Тісто розкатала трохи більше розміру риби. Виклала половину шпинату, зверху рибу і знову шпинат, накрила другим пластом тіста. Виделкою з’єднала краю і подровняла.
3. Змастила яйцем пиріг, посипала кунжутом і зробила надрізи зверху. Випікала близько 30 хв до рум’яної скоринки при 180гр, режим верх/низ. Коли дістала з духовки, дала пирога відпочити 20 хв, потім тільки резала.