Радянський торт Наполеон домашній класичний з заварним кремом

Як зробити Радянський торт Наполеон домашній класичний з заварним кремом простий рецепт найкращий. Я люблю його є як тільки зберу, поки він ще хрустка.

Інгредієнти

У мене торт вийшов у діаметрі 21см.
Розкачувала і вирізала коржі діаметром 26 см (у процесі випікання вони зменшуються майте на увазі)

Для тіста:
дуже важливо всі продукти повинні бути дуже холодними, і навіть Борошно, олія, вода у мене лежали в морозилці

Борошно -750 гр
Злив масло-600 гр (холодне)
Яйця -2шт
Сіль -1ч л
Оцет 5/7% -1,5 ст л (у мене 25% я розвела його трохи водою)
Вода-220 мл (крижана)

Для крему:
Молоко 1 літр
Цукор 300гр
Яйця 4 шт
Борошно 120гр
Злив масло 320 гр
Ванілін

Радянський торт Наполеон домашній класичний з заварним кремом покроковий рецепт

1. Змішати яйця, сіль, оцет, воду все перемішати і прибрати в холодильник. Натерти холодне злив масло в холодну борошно, весь час перетерти щоб маса та Мука були в перемешку.

2. З’єднати борошняну суміш з яєчної і зібрати все в єдиний клубок, не можна замішувати тісто, потрібно просто зібрати в грудку як на відео. Тісто може трохи кришитися нічого страшного після холодильника все відмінно буде кататися. Прибрати в холодильник мінімум на 2/3 години, можна на ніч. Випікати при 200 220 гр 8/10 мин.

3. Для крему: Молоко змішати з цукром і закип’ятити. В окремій мисці змішати яйця і борошно, добре перешкодити що б не було грудок. З’єднати дві суміші добре заважаючи, додаємо ванілін. Ставимо на повільний вогонь і інтенсивно заважаємо що б не було комков.

4. Знімаємо з вогню, накриваємо плівкою в контакт і залишаємо остигати. Дуже важливо, щоб масло і заварна основа були однією кімнатної температуры.

5. Як заварна основа охолола, збиваємо м’яке злив масло до білого ,далі за трохи додаємо в масло заварную основу.