Як смачно зробити Салат із запеченої буряка і моркви простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Дешево і сердито!) Корисно і смачно!) А на зовнішній вигляд який яскравий і ресторанний!) Так само цей салат можна подати в якості овочевого гарніру до м’яса, до птаха.
Інгредієнти
Буряки середня (сира) – 2 шт
Морква середня (сира) – 2 шт
Сіль – за смаком
Перець чорний – за смаком
Олія оливкова – за смаком
Салатні листя (рукола) – 40-50 гр бальзамічний Соус – за смаком
Сир Фета – 50 гр
будь-які Горіхи (волоські, кедрові, мигдальні пелюстки) – за смаком – 1-2 ст. л
Салат із запеченої буряка і моркви покроковий рецепт
1. Буряк і моркву почистити, нарізати крупно Буряк на 6 частин, моркву впоперек, брусочками довжиною 5 див Овочі покласти у форму для запікання, посолити, поперчити, побризкати оливковою, перемешать.
2. Запікати в нагрітій духовці при 200 гр., 25-30 хвилин Вийняти, дати охолонути хвилин п’ять. На блюдо для подачі викласти салатні листя, побризкати оливковою маслом.
3. Зверху на салатні листя викласти шматочки запечених овочів. Овочі полити бальзамічним соусом. Присипати сиром Фета і смаженими горіхами. Подавати відразу же.