Чебуреки, пухирчасті і дають характерний хруст, як з чебуречній 🔥 Є у мене в стрічці рецепт чебуречного тіста, але цей рецепт ще простіше. Просто змішати всі інгредієнти. Як зробити Самі пухирчасті чебуреки хрусткі рецепт простий в олії на сковороді.
Інгредієнти
– вода 200 мл
– сіль щіпка
– горілка 2 ст. ложки
– раст. олія 3 ст. ложки
– борошно 450 – 500 гр.
Самі пухирчасті чебуреки хрусткі покроковий рецепт
1. У воду додати сіль, горілку, раст масло. Перемішати. Додати борошно і замісити тісто. Дати тісту відпочити 40 хвилин. І ще! Дуже важливо розкачати тісто тонко! 3 – 4 мм, Інакше буде не чебурек а пирожок.
2. Щоб сік не витікав з чебуреків при обжарке, по краях зробити насічки виделкою, як показано на видео.
3. Смажити чебуреки у маслі, по 4-5 хвилин з кожного боку. Готові чебуреки викласти на паперові рушники, щоб прибрати зайвий жир.
Відео рецепт 👇