Шоколадні кулі без темперування шоколаду простий рецепт 🔶 Мої хороші, якщо відео було корисним, напишіть що-небудь в коментарях і поставте ♥️, я намагалася 🥰. Цей спосіб зручний тим, що не треба темперувати шоколад, знаю, що багато хто не дружать з ним.
Інгредієнти
Для мазків я використовую кольорову глазур, там же брала і силіконові форми для куль.
Шоколадні кулі без темперування шоколаду покроковий рецепт
1. Робимо мазки одного кольору, прибираємо в морозилку на пару хвилин, потім наступний колір (як у мене на відео) і знову в морозилку.
2. А для основної заливки куль нам треба розтопити білий шоколад і блакитну або білу глазур в пропорції 50:50 ( я топлю їх разом на водяній бані). Можна використовувати молочний шоколад і темну глазур, також 50:50.
3. Заливаємо півсферу і розподіляємо рівномірно пензлем, прибираємо в морозилку на 3-5 хвилин , так само наносимо другий шар, заморожуємо. Якщо використовувати молочний шоколад і темну глазур, можна обійтися одним шаром, оскільки маса виходить більш густой.
Відео рецепт 👇