Самий незвичайний завершальний рецепт шоколадного брауні з… кабачка І ви не помилилися. Шоколадний брауні з кабачка. І так, кабачок може використовуватися в солодкій випічці і тортах! І це не жарт. Як зробити Шоколадний брауні з кабачків і цільнозерновий борошном рецепт простий в духовці. Кабачок – універсальний овоч, і шкода, що його сезон підходить до кінця. Для тих, хто сумнівається скажу, що кабачок в брауні абсолютно не відчувається. Від слова зовсім. Тому, якщо ваші діти не люблять кабачок в будь-якому його прояві, це просто ідеальний варіант!
Інгредієнти
(форма 23 см)
500 грам кабачка
2 яйця
30 грам какао або кэроба
2 ст л сиропу топінамбура
170 г цільнозернового борошна
Сода 1/2 год л
Оцет яблучний від 1 ст л
Шоколадний брауні з кабачків і цільнозерновий борошном покроковий рецепт
1. Кабачок натерти на крупній тертці, віджати зайву вологу. Додати яйця і сироп топінамбура. Борошно змішати з какао.
2. Додати борошно, соду і оцет. Випікати 30-45 хвилин при 180 градусах до готовности.
3. Для прикраси можна використовувати темний гіркий шоколад, розтоплений на водяній бані і ягоды.