Як зробити Шоколадний чізкейк з молочним шоколадом за рецептом Вікторії Мельник з книги «Чізкейк всередині».
Інгредієнти
Шоколадна основа
75 г вершкового масла
40 г цукрової пудри
35 г коричневого цукру
20 г какао
110 г борошна
35 г фундука
1 жовток С1
Додатково 35 г вершкового масла для реструктуризації
Начинка
300 г вершкового сиру
200 г молочного шоколаду
180 г молока
1 яйце С1
1 жовток від яйця С1
Шоколадний чізкейк з молочним шоколадом покроковий рецепт
1. Фундук запекти при 160 С до золотистого кольору, охолодити, змішати в крихту. М’яке масло збити з цукром і пудрою, додати жовток, потім інші інгредієнти і замісити тесто.
2. Остудити, подрібнити в крихту і запекти при 180 ° С 10-15 хвилин. Остудити, змішати в крихту і, об’єднавши з 35 г масла, сформувати основу з бортиками для чізкейку. Прибрати в холодильник на 10 минут.
3. Начинка. На водяній бані розтопити шоколад, об’єднати з молоком. В кілька етапів змішати з вершковим сиром. Ввести в тісто яйце, жовток. Перелити у форму і запікати при 110С 100-120 хвилин, Остудити, відправити в холодильник на 6 часов.