Цей біфштекс, одне з національних страв Швеції. З приводу авторства, існує кілька версій, і всі вони відносяться до початку двадцятого століття! Біфштекс Ліндстрем готується з яловичого фаршу і порізані дрібними кубиками маринованой буряків, цибулі і каперсів (можна замінити на мариновані корнішони). Як зробити Шведські котлети Біфштекс а-ля Ліндстрем рецепт простий!
Котлети виходять рожевого кольору, з гарним доповненням різнокольорових кубиків і зовсім ненудні на смак. Поїхали!⠀
Котлети виходять рожевого кольору, з гарним доповненням різнокольорових кубиків і зовсім ненудні на смак. Поїхали!⠀
Інгредієнти
🍖 600 гр м’ясного фаршу⠀
🧅 1 цибулина ⠀
1 відварна або маринованая буряк⠀
🥒 2 маринованих огірочка або каперси за смаком⠀
🥚 2 курячих яйця ⠀
🧂 сіль, перець рослинне масло ⠀
Шведські котлети Біфштекс а-ля Ліндстрем покроковий рецепт
1. Так як у мене не було яловичого фаршу, я взяла свинячий. Вийшло не гірше. ⠀ До фаршу додаємо порізані дрібними кубиками цибулю, відварену буряк (це допустимо за рецептом) і два маринованих, хрусткі огірочки.⠀
2. Додаємо яйця, сіль перець і ретельно перемішуємо фарш.⠀ Формуємо великі круглі котлети і обсмажуємо їх на рослинному маслі по 5 – 7 хвилин з кожного боку. ⠀
3. Подаємо як самостійне блюдо або з вашим улюбленим гарніром. ⠀ Котлети виходять дуже смачні і соковиті! Сподіваюся, що вам сподобається мій новий експеримент! Приємного всім апетиту!
Відео рецепт 👇