Скляна локшина фунчоза з мясом свинини та овочами

Скляна локшина фунчоза з м’ясом свинини і овочами рецепт простий, яку люблять діти і дорослі. Її готують з крохмалю бобів маш та ін культур. Подається в гарячому або холодному вигляді. Використовують у салатах, як гаряча страва може подаватися з овочами, грибами, куркою, м’ясом. Готувати просто, дуже смачно! Пропорції не так важливі.

Інгредієнти

✅Фунчоза (у мене 150 гр)
✅свиняча вирізка (у мене ок 300 гр), можна брати курячу грудку, печериці або тільки овочі
✅Цибуля ріпчаста (велика 1 шт або 2 середні)
✅Морква 1 шт. велика
✅солодкий болгарський перець 1 шт.
✅часник 1-2 зубчики (можна бнз)
✅соус теріякі за смаком 1-2 ст л.(можна моевый соус)
✅ оливкова олія або ДХІ або ін масло для смаження
✅Сіль, перець і приправи за смаком
✅Кунжут за бажанням

Скляна локшина фунчоза з м’ясом свинини і овочами покроковий рецепт

1. Нарізати соломкою моркву і цибулю пір’ям. Обсмажити на розігрітій сковороді на олії. Додати пір’я солодкого перцю, обсмажувати, помішуючи. Можна додати брусочки (пір’я) цукіні або гриби. ⠀

2. Філе свинячої вирізки (курки) нарізати на смуги і додати до овочів. Посолити, додати спеції за смаком. Смажити до готовності. В кінці додати соус, у мене терияки.

3. Т. к. соус був густий, я додала трохи води, дивіться за необхідності. ⠀ Фунчозу опустити в окріп на 5-7 хвилин, потім промити холодною водою. ⠀ Викласти до овочів з м’ясом фунчозу і перемішати. ⠀ Посипати кунжутом.

Відео рецепт 👇