Смачні помідори часточками по корейськи на зиму в банку

Як зробити смачні помідори часточками по корейськи на зиму в банку домашні рецепт простий. Ця ароматна смачна і пікантна закуска моментально відлітає зі столу. Ваші гості попросять рецепт.

Інгредієнти

– 2кг помідори,
– 50г часник,
– 60г хрін,
– 80г кріп,
– 80г петрушка,
– 80г кріп,
– 4шт лавровий лист,
– 5шт перець горошок,
– 10г перець стручковий.

Маринад:
– 1,5 л води,
– 60мл олія соняшникова,
– 60г сіль,
– 60г цукор,
– 60мл оцет 9%.

Смачні помідори часточками по корейськи на зиму в банку покроковий рецепт

1. Помідори миємо, ріжемо на четвертинки. Часник чистимо, ріжемо пластинами. Петрушку і перець гострий дрібно рубаємо. На дно банки кладемо лист хрону і гілочки кропу, наповнюємо банку помідорами, пересипаючи їх часником і петрушкой.
2. Зверху кладемо решті кріп, лаврове листя, перець горошок і гострий. Заливаємо окропом на 10 минут.
3. Потім цю воду виливаємо в каструлю, додаємо все для маринаду, кип’ятити 2 хвилини і заливаємо помідори. Закриваємо стерильними кришками і вказуємо до охолодження. Готово.