Смарагдовий шпинатний торт зі згущеним молоком простий рецепт.
Інгредієнти
(тісто):
Яйце-6 шт.
Цукор-200 гр.
Борошно-250 гр.
Шпинат-100 гр.
Крем:
Масло-150 гр.
Згущене молоко-200 гр.
Сир маскарпоне-3 ст. л.
Ванілін-пів пачки
Смарагдовий шпинатний торт зі згущеним молоком покроковий рецепт
1. Шпинат подрібнюють заглибним блендером, нам потрібно добитися до стану пюре. Яйце збиваємо до білого і поступово додаємо цукор, збиваємо кілька хвилин, і по ложці додаємо размельчений шпинат. Заздалегідь просіяне борошно додаємо в тісто і заважаємо лопатою (без міксера), як показано на видео.
2. Стелимо пергаментний папір на просувай, потім готове тісто розділяємо на просувай. Ставимо в заздалегідь розігріту духовку на 20-25 при 170° до готовності. Готуємо крем. Збиваємо масло до білого, і по ложці додаємо сгущенку.
3. Далі додаємо сир маскарпоне як показано на відео, в кінці додаємо ванілін. Зрізаємо боки від готового коржа для посипання, корж ділимо на 2 частини і збираємо торт як на відео. Прикрашаємо будь-якими ягодами.
Відео рецепт 👇