Соус песто з базиліком, кедровими горіхами і часником

Як приготувати смачний соус песто з базиліком, кедровими горіхами і часником рецепт простий. Нормальний блогер-пише пост і подробиці відправляє дивитися. Я зняла, минуло два дні пишу рецепт 😂 ніякого підвищення обхватів))))

Інгредієнти

Базилік зелений пучок (природно з грядки, інакше може не вийти😆)
Кедрові горіхи (3 жмені)
Часник 2 зубчики
Сіль
Перець
Оливкова олія
натертий Пармезан (стільки скільки буде базиліка і горіхів разом))

Соус песто з базиліком, кедровими горіхами і часником покроковий рецепт

1. Якщо чесно є кам’яна ступка-ідеально! Якщо ні-блендер. ⠀ Від базиліка потрібні тільки листя! Базилік подрібнити з сіллю. Перекласти на тарілку. Подрібнити горіхи. Базиліка повинно вийти рази в 2-2,5 більше, ніж горіхів. Подрібнити чеснок.
2. А тепер змішати все разом і з оливковою олією. Щедро. У закріплених сторіс залишаю відео, яка повинна бути консистенція. А далі змішуємо з пармезаном. Я просто додаю сир при готуванні. ⠀
3. Варимо пасту до стану al dente. Воду всю не зливаємо! На сковороду кладемо пару столових ложок песто. Додаємо трохи води від макаронів. Сир. Викладаємо пасту, добре перемішуємо. Викладаємо в тарілку і посипаємо пармезаном.