Суп пюре з зеленого горошку замороженого

Хочете рецепт ресторанного рівня за 30 хв.? Як приготувати ніжний Суп пюре з зеленого горошку замороженого рецепт простий і швидкий.

Інгредієнти

◾️1 цибулина
◾️3 зубчики часнику
◾️2 великі картоплини
◾️500 гр. зеленого горошку

Для подачі:
◾️грінки
◾️фета або тертий пармезан
◾️яйце пашот або варені перепелині яйця
◾️зерна, насіння
◾️листочки м’яти або будь-яка інша зелень.

Суп пюре з зеленого горошку замороженого покроковий рецепт

1. На рослинному маслі обсмажуємо цибулю і часник. Додаємо картоплю і теж злегка обсмажуємо. Заливаємо водою. Обережно, щоб не було багато води. Краще потім долить.

2. Доводимо овочі до готовності. У самому кінці додаємо горошок. Його досить варити пару хвилин. Вимикаємо і перебиваємо блендером до однорідного состояния.

3. Для подачі обсмажуємо грінки, можна натерти часником. У суп додаємо кубики Фети і яйце пашот. Можна посипати насінням і зеленню. Приємного апетиту! Це дуже смачно. Повірте….

Відео рецепт 👇