Суп солянка мясна з ковбасою, солоними огірками і оливками

Як приготувати Суп м’ясну солянку з ковбасою, солоними огірками і оливками рецепт простий. Солянку я збиралася приготувати вже давно. І ось сьогодні все склалося 😁. Сьогодні такий варіант 👇

Інгредієнти

Вода 2,5 л
Картопля 2 шт
Грудка куряча варено-копчена 1/2 грудки
Ковбаси по 100 гр (варена, сервилат, салямі)
Огірки солоні 3-4 шт. середнього розміру
Тому. паста 50гр
Цибулина-1шт
1шт Морква
Оливки 10 шт
Гриби 70-100 гр (у мене відварені і заморожені, можна взяти будь -)
Розсіл від огірків близько 70 мл
Лимон і зелень для подачі.

Суп солянка м’ясна з ковбасою, солоними огірками і оливками покроковий рецепт

1. Нарізаємо ковбаси та копченості і відправляємо в киплячу воду, туди ж кладемо гриби. Обсмажуємо на ростить.олії мелкопорезанные цибулю і моркву, додаємо порізані огірки і томатну пасту, тушкуємо кілька минут.
2. Додаємо в бульйон порізану картоплю. Після закипання додаємо зажарку і розсіл. Варимо до готовності картофеля.
3. В кінці додаємо оливки, солимо якщо необхідно, перчимо. Подавати з часточкою лимона, сметаною або майонезом і зеленью.