Суп том ям в домашніх умовах з морепродуктів і грибами

Як зробити дуже смачний суп том ям в домашніх умовах з морепродуктів і грибами рецепт простий.

Інгредієнти

(на 4 порції)

– 1,5 л курячий бульйон
– можна використовувати і суміш рибного бульйону з курячим, або бульйон від варіння панцирів креветок, кількість рідини регулюйте самі
– 500 мл кокосове молоко
– 300-400 г морепродукти, риба (креветки, кальмари, восьминоги, білі сорти риби)
– 100 г гриби (печериці, шитакі)
– 1 шт помідор середній
– 2 ст. л рибний соус
– 100 г паста том ям
– 1 ст. л олія оливкова
– кінза
– червоний перець (за смаком та бажанням)
– імбир (за смаком та бажанням)

Суп том ям в домашніх умовах з морепродуктів і грибами покроковий рецепт

1. Обсмажити на розпеченій сковороді з маслом або відразу в посуді, якій варіть суп, пасту том ям, червоний перець і імбир. Залити бульйоном і перевірити 5-10 хв, додаємо рибний соус, кокосове молоко і морепродукти, овочі, готуємо ще 5 хвилин. Додаємо зелень кінза. Подавати гарячим! 🍲

2. Якщо хочете ще в кожну порцію можна додати локшину, це вже інтерпретація моїх дітей) Якщо ви ніколи не пробували цю страву в оригіналі, складно зрозуміти, яке воно має бути на смак, по цьому рецепту буде дуже схожий 👌🏻😁

3. Будинки, коли ви готуєте для себе, є величезна перевага: додати гострий перець за смаком, або зовсім не додавати, теж саме з імбиром) тому що в оригіналі Том Ям це ДУЖЕ ГОСТРИЙ суп🌶 🌶🌶 аааааа!