Ці булочки прекрасні і холодною зимою, і прохолодними весняними вечорами! Настійно рекомендую піч, поки не почали худнути до літа! Синабон Булочки з корицею і цукром з дріжджового тіста простий рецепт в духовці.
Тісто чудове, пухнасте, його можна зручно расстаивать в холоді – просто приберіть в холодильник на ніч. Воно там збільшиться в розмірі, а після приготування стане ніжною. Ну а якщо хочете швидко можна расстаивать як зазвичай, при 26-28С приблизно 1-2 години. ❤️
Тісто чудове, пухнасте, його можна зручно расстаивать в холоді – просто приберіть в холодильник на ніч. Воно там збільшиться в розмірі, а після приготування стане ніжною. Ну а якщо хочете швидко можна расстаивать як зазвичай, при 26-28С приблизно 1-2 години. ❤️
Інгредієнти
Тісто
230 г молока
20 г меду
7 г сухих дріжджів або 20 свіжих. Якщо у холодна розстойка, 5 г сухих/15 г свіжих
60 г цукру
2 яйця кат.С1
510 г борошна (розрахунок на Макфу)
60 г розм’якшеного злив.масла
20 г рослинного масла
⠀⠀
НАЧИНКА на 1 рулет
50-60 г розм’якшеного злив.масла
100 г цукру
2 год л кориці
⠀
ГЛАЗУР
150 г вершкового сиру
30 г вершків 33%
40 г цукрової пудри
1 ст л Куантро або марсали за бажанням
Синабон Булочки з корицею і цукром з дріжджового тіста покроковий рецепт
1. Тісто. У тепле молоко (36-37С, не вище) додати мед, дріжджі, почекати 10-15 хв, поки не з’явиться піна. Влити яйця, цукор, добре перемішати, всипати борошно і замісити до однорідного ок. 10-15хв. Додати злив. маслом рослинне масло і замісити однорідне, пружне тісто приблизно 10 хв насадкой-крюк.
2. Вимішувати на низькій швидкості, поки тісто не збереться в тугий куля і не почне відставати від стінок чаші. Тісто прибрати в тепле місце, накривши рушником або затягнувши плівкою на 1-2 години, поки воно не збільшиться в 2 рази. ⠀ Другий варіант, якщо ви робите ввечері – прибрати в пакет і перекласти на ніч у холодильник к. ⠀ Тесту вистачить на 2 рулету розміром приблизно 25*30 см.
3. НАЧИНКА.
Все змішати разом до однорідної маси. Розкачати тісто в прямокутник, розподілити начинку. Закатати в тугий рулет, потім нарізати на шайби шириною 1-2 див. Викласти в кільце або форму,залишаючи відстань. Дати підійти 20 хв. Випікати при 160-170С близько 30-40 мин.
Все змішати разом до однорідної маси. Розкачати тісто в прямокутник, розподілити начинку. Закатати в тугий рулет, потім нарізати на шайби шириною 1-2 див. Викласти в кільце або форму,залишаючи відстань. Дати підійти 20 хв. Випікати при 160-170С близько 30-40 мин.
4. ГЛАЗУР.
Все змішати і намазати глазур’ю гарячі булочки
Все змішати і намазати глазур’ю гарячі булочки
Відео рецепт 👇