Томатний крем суп з пельменями

Як зробити томатний крем суп з пельменями простий рецепт.

Інгредієнти

Помідори – 800 г
Лук червоний – 1 шт
Часник – 2 головки
Чебрець
Сіль
Перець
Оливкова олія
Бульйон курячий або овочевий – 500 мл
Вершки 20% – 100 мл
Базилік
Пластівці чилі
Копчена паприка

Каппеллетті пельмені

Томатний крем суп з пельменями покроковий рецепт

1. Томати розрізати на 2-4 частини залежно від розміру. Цибулю очистіть і так само розріжте на кілька частин. У часнику зріжте верхівку. Покладіть овочі в форму для запікання, приправте сіллю, перцем, збризніть оливковою олією, додайте пару гілочок тимьяна.

2. Розігрійте духовку до 200 градусів. Запікайте овочі близько 30 хвилин. Перекладіть запечені овочі в каструлю. Додайте бульйон, вершки і пюрируйте. Поставте на повільний вогонь, доведіть до смаку специями.

3. Прогрійте суп протягом 10 хвилин. У киплячій воді зваріть каппеллетті пельмені. У мене каппеллетті з начинкою з рікотти і шпинату. Готові каппеллетті додайте в суп. Подавайте з вершками, оливковою олією, пластівці чилі і свіжим базиликом.

Відео рецепт 👇